Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


^Demi botranyok^

2010.07.08

Demi Lovato rajongóival chatelt

 

A Disney 17 éves szépsége Mexikóbol köszöntötte rajongóit. Elmondása szerint még mindig jó barátja Selena Gomeznek.

Demi Lovato rajongóival chatelt

Az újabban szőkés-barna hajú szépség Mexikoból chatelt, ahol egy rajongó feltette neki azt a kérdést is, hogy joban van-e meg Selenaval.

Élő chat Cabo-ból. Erre a hírre kapták fel a fejüket a Demi rajongók. Nem is volt hiába, hiszen az egyik rajongó feltette neki az imént említett kérdést. Persze még ez sem elég, kiderült, hogy Demi imádja a Round and Round-ot, Selena új dalát.

Egy rajongó így számolt be az élő chatről: "Demi Lovato Cabo-ból chatelt velünk, rajongókkal, és valaki megkérdezte, hogy ő és Selena még mindig jóban vannak-e. Ő azt felelte, hogy távol vannak egymástól, de Selena mindig a legjobb barátnője lesz. Ezután megemlítette azt is, hogy nagyon tetszik neki a Round and Round."

                          

Demi és Joe közös címlapon

 

A "volt" szerelmes pár közös képeiken a régi idők hangulatát idézik, melyek romantikusak de mégis visszafogottak.

Demi és Joe közös címlapon

Demi Lovato és Joe Jonas közösen szerepelnek az Augusztusi Teen Vogue címlapján, ahol a régi idők hangulatát idézi fel. A belinkelt videóból ítélve a "volt" szerelmes pár élvezték az egész fotózást, amit még áprilisban készítettek velük, Californiában.

                

SOKK! Demi Lovatónak tetoválása van

 

Amint tegnap nézegettem Demi Lovato nyaralási képeit, nagyon szemet szúrt egy -az énekesnő bordáira ragadt- "hínár". Na, mondom csak ráközelítek... És akkor leesett.

SOKK! Demi Lovatónak tetoválása van

Engem sokkol, amit látok. Demi Lovatónak tetoválása van? Ez most komoly? Egy Disney-sztárnak? 17 évesen? Ne mááár. Csak elemezgetem, talán tévedek, de minél jobban nézem, annál jobban látszik, hogy az nem egy növényi plankton.

Ha megfigyeljük, tisztán kivehetőek a betűformák. Egyelőre csak pár kérdéssel tudok szolgálni: Vajon csak henna? És ha nem? És mi van odaírva? És mióta van ott?

A lényeg, hogy valami igencsak befigyel Miss Lovato jobb melle alatt. A tetkó talán Miley Cyrus hatására készült? A Lovato-lányt egyébként sem láthattuk még bikiniben, talán  ezért is van ott a kérdések között a "mióta?". Demi amúgy jól megérdem elt vakációját tölti Mexicón.

Demi Lovato új haja

 

Talán lehet valami abban a sztereotípiában, hogy szakítás után a nők szívesebben választanak maguknak új frizurát. Demi Lovatóra mindenképpen igaz az állítás, hiszen most új színt próbált ki.

Demi Lovato új haja

"Világosabb a hajam és lett pár szőke melírcsíkom!! Ahhhhh!! Mindjárt jönnek a képek!" -osztotta meg a világgal a Twitteren a hírt a Disney-sztár. A kepek pedig magukért beszélnek.